Παραλίες, Σίφνος

Οι παραλίες στη Σίφνο

Φωτογραφίες των παραλιών της Σίφνου

Στη Σίφνο θα βρείτε παραλίες για όλες τις προτιμήσεις. Οργανωμένες με ομπρέλες και ξαπλώστρες, χρυσαφένιες αμμουδιές, μικρά γραφικά κολπάκια, παραλίες με βότσαλο αλλά και απόκρημνες ακτές για τους πιο απομονωμένους.

Στις περισσότερες παραλίες η πρόσβαση γίνεται με το αυτόκίνητο ενώ σε κάποιες άλλες μπορείτε να πάτε ακολουθώντας κάποιο μονοπάτι ή με σκάφος.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις παραλίες της Σίφνου κάνοντας κλικ εδώ.

Φωτογραφίες των παραλιών της Σίφνου

Η παραλία στη Χερρόνησο Η παραλία Αποκοφτό στην περιοχή της Χρυσοπηγής Η παραλία στον Φάρο Η Φυκιάδα με τα καταγάλανα νερά Η παραλία Γλυφό από το μονοπάτι Η αμμουδιά στις Καμάρες Η παραλία Πλατύς Γιαλός Η βραχώδης ακτή της Πουλάτης Το κολπάκι Σαούρες στην Χρυσοπηγή της Σίφνου Η παραλία του Κάστρου, Σεράλια Η μικρή παραλία Σπηλιά, στις Καμάρες Σίφνου Η παραλία Βαθύ Η μικρή παραλία στο Βαθύ Η παραλία Βρουλίδια στη Σίφνο

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το sifnos-greece δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα sifnos-greece είναι ανεξάρτητες από το sifnos-greece και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το sifnos-greece δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή